Amtest-TM s.r.o.

je mezinárodně pracující společnost, která pokračuje v téměř 48-leté tradici dodávek přesné měřicí techniky pro kalibraci, testování a diagnostiku elektrických a neelektrických veličin v laboratorních i průmyslových podmínkách.


Zjistit více o našich zkušenostech

Dodáváme zboží těchto výrobců a kategorií

Výběr ze sortimentu

Technické novinky a aktuality

Pozvánka na webinář s názvem "Přesné zdroje času a frekvence v prostředí s omezenými možnostmi synchronizace pomocí GNSS"

Délka trvání: 60 minut Poplatek: zdarma Datum: 26. 8. 2021, v 1:00 p.m. EDT (10 a.m. PDT / 7 p.m. CET) Registrace zde: https://mchp.us/2VJkGmJ

Nové atomové hodiny v miniaturním provedení CSAC (Chip Scale Atomic Clock) SA65

Nové vylepšené atomové hodiny v miniaturním provedení CSAC (Chip Scale Atomic Clock) SA65 lze použít v prostředí s větším rozsahem teplot, nabízí rychlejší náběh a vylepšenou frekvenční stabilitu ve velmi obtížných podmínkách okolního prostředí.

Nová série 6,5 místných TRMS multimetrů s 4.3" displejem - M3520A, M3521A a M3522A

Hlavní parametry: Rychlé spuštění (2 vteřiny od zapnutí do měřicího režimu) 3-kanálové měření DCV (možnost současného měření 3 napětí, v rozsahu do 1000V, 12V a 12V) Měření CTR DC Velký 4,3" displej Graf a histogram zobrazován v reálném čase Měření DC a AC proud až do 10A Měření el. kapacity až 100μF Měření teploty termočlánkem

R. Lapuh, "Sampling with 3458A", ISBN 978-961-94476-0-4 - Snížená cena

Nově v nabídce přínosná kniha zkušeného metrologa Rado Lapuh: "Sampling with 3458A; Understanding, Programming, Sampling and Signal Processing"

Naši partneři v dalších zemích

Amtest-TM Kft. (HU) - Attila Polgar Amtest PL (PL) - Dariusz Koziello Amtest-TM ELTH srl (RO) - Bogdan Valcea ADELANTEST Ltd (RUS) - Igor Kozlov GIGA Electronic Ltd. - Danail Georgiev OÜ Est-Doma (EST) Promix Ltd. (UA) - Oleksandr Labuzov Vildoma (LT, LV)

Spolupracujeme s partnery a resellery v dalších zemích Evropy

Zobrazit partnery